Sälja båt

Sälja båt

Vi på Supreme Marine har över 15 års erfarenhet av försäljning av såväl begagnade motorbåtar som nya. Vi tycker det ska vara enkelt att sälja sin båt. Därför tar vi hand om hela försäljningsprocessen åt dig med allt ifrån tvättning och besiktning till visning och kontraktsskrivning. Vi har en personlig kontakt med dig som säljare och lägger stor vikt i att du ska känna dig trygg med oss.

 

Säljprocessen inleds med att vi tillsammans går igenom din båt för att analysera dess nuläge. Därefter ger vi förslag på olika kosmetiska åtgärder såsom, polering, städning, teakrengöring m.m. som kan höja värdet på din båt.

 

Nästa steg är annonsering. Vi fotograferar, skapar och publicerar annonser på de stora annonssajterna blocket.se och sök båt samt vår egna hemsida och facebook sida. Men en stor del av exponeringen sker via vårt kontor och försäljningsbrygga på Biskopsuddens Marina, Djurgården. Biskopsudden är sedan 30 år tillbaka en självklar plats när det gäller att köpa eller sälja båt och vi har en hög genomströmning av kunder under hela året.

 

Fyll i uppgifterna på hemsidan så återkommer vi med en offert alternativt maila till oskar@suprememarine.se . Det går även bra att ringa på 0708 70 85 85 för att diskutera försäljningen av just er båt. Vi har inga startavgifter och naturligtvis debiterar vi ingen provision om vi mot förmodan inte säljer din båt.

    Uppgifter om din båt


    Uppgifter om dig

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.