Köpa båt

Vi på Supreme Marine har lång erfarenhet och solid kunskap av att sälja både begagnade och nya motorbåtar. Vi stödjer dig i valet mellan modeller och ger dig råd om vad du ska tänka på när du ska köpa båt. Vårt mål är att varje båt och kund som lämnar vår försäljningsbrygga på Biskopsudden, Djurgården ska känna stor trygghet i den båt man köpt och även dess funktioner ombord. Därför lägger vi stort fokus på genomgång och provkörning av båten tillsammans med er innan leverans.

 

Vi är medlemmar i Sweboat vilket är båtbranschens riksförbund. Detta tillför ytterligare trygghet för dig som kund men ger också en kvalitetsstämpel på oss som båthandlare. Alla våra båtar varudeklareras innan leverans vilket ger er som kund säkerhet samt status på installationer och funktioner innan leverans av er nya båt. I samband med köpet utför vi alltid en bottenbesiktning så både säljare och köpare vet status på drivlina och botten.

 

När du köper båt hos oss erbjuder vi försäkringar via Svedea som ger dig ett års garanti på motor, drivlina och annan maskinell utrustning när du tecknar Svedeas XXL-försäkring. Gå in på svedea.se för mer information eller kontakta oss så förklarar vi de olika alternativen för er.

 

Vid båtköp erbjuder vi på Supreme marine hjälp med finansieringen genom vår samarbetspartner Swedbank Finans. Kontakta oss för mer information om aktuell ränta eller offert.

 

Är du sugen på att köpa en ny båt? Hör av dig till oss så hittar vi en båt som passar dig och dina behov.

Kontakta oss nedan

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.